Wageningse Bonnefooi Weken

AANPASSING BONNEFOOI WEKEN
Zoals iedereen zal begrijpen stoppen we als centrum tijdelijk met de Bonnefooi Weken. Normaal gesproken zou de laatste trekking op 23 december zijn! We gaan echter zodra we weer als collectief open mogen verder met de actie. Dus bewaar je enveloppen en bonnen en doe mee met de Bonnefooi weken ergens in januari… Want je weet het: “We zien je graag in Wageningen centrum !”

In de komende feestmaanden wordt winkelen in Wageningen centrum nóg leuker! De ondernemers in het centrum organiseren van 1 november tot en met 23 december voor het 2de jaar de ‘Wageningse Bonnefooi Weken’.

Meedoen met deze winactie is eenvoudig. Verzamel alle kassabonnen van je aankopen, zowel bij winkels als bij horecagelegenheden. Heb je voor 50 euro of meer besteed in het centrum? Stop de kassabonnen in een kansenvelop. Deze kansenvelop is bij heel veel winkels in het centrum verkrijgbaar. De envelop stop je vervolgens in de bus bij HEMA de Bruna of bij de Primera. Iedere week worden er meerdere winnaars getrokken en die krijgen per e-mail bericht.

De prijzenpot is weer gevuld met hele leuke prijzen die allemaal beschikbaar zijn gesteld door de ondernemers. Kom je ook gezellig winkelen? We zien je graag in Wageningen! Winkelen in Wageningen wordt beloond!

Prijzen worden beschikbaar gesteld door Wageningse ondernemers en de SOW.

 

Share Button