Wagenings Mosselfestival


Tijdens de koopzondag op zondag 4 augustus kun je op de Markt in Wageningen genieten van een gezellig eetfestijn. Horecaondernemers op de Markt organiseren, na het succes van voorgaande jaren, een derde editie van het Wagenings Mosselfestival.

Op de Markt komen zondag  4 augustus grote picknickbanken te staan waar iedereen kan aanschuiven voor een portie mosselen. De mosselen worden bereid in witte wijn en geserveerd met stokbrood en sausjes. Een portie mosselen kost 5 euro. Drankjes kunnen worden besteld bij een grote buitentap.

Iedereen die niet zo’n fan is van mosselen wordt van harte uitgenodigd om op één van de terrassen van de omliggende horeca neer te strijken en mee te genieten van de muziek en gezelligheid die het mosselfestival met zich mee brengt.

Het mosselfestival wordt georganiseerd van 13.00 uur tot 19.00 uur. De gehele middag zal er live muziek zijn en voor de kleinste mosselfans is er een springkussen.

Op deze zondag is het tevens koopzondag en zijn de winkels geopend van 13.00-17.00 uur. Wees welkom voor een heerlijke middag in Wageningen centrum!

Share Button