Wageningen Ruimt Op

Uitverkoop en koopzondag
In het weekend van 2 en 3 februari 2019 ruimt Wageningen centrum op. In veel winkels vind je de laatste opruimingsartikelen tegen bodemprijzen en buiten wordt op zondag, voorafgaand aan de koopzondag,  het centrum ook letterlijk opgeruimd.

Kleedjesmarkt voor kinderen
Tijdens Wageningen Ruimt Op zijn er niet alleen koopjes in de winkels te vinden. In het stadhuis op de markt is op zaterdag een bijzonder evenement voor kinderen; een kleedjesmarkt. Kinderen kunnen van 13.30-16.00 uur hun speelgoed verkopen in het stadhuis en hebben zo weer een opgeruimde kamer. Let op: vanwege de beperkte ruimte is aanmelden wel nodig (zonder plaatsbewijs kunnen kinderen helaas niet deelnemen). Stuur een mail naar info@wageningencentrum.nl en je ontvangt een plaatsbewijs voor een gratis plekje op deze unieke kleedjesmarkt (vol=vol). Het schminkteam van Speelgoedbank Wageningen is ook in het stadhuis aanwezig en kinderen kunnen zich hier mooi laten schminken.

Afvalquiz
Zaterdag staat ACV op het Serreplein en geeft nuttige informatie over het scheiden van afval. Tevens kan je meedoen met de ”afvalquiz” en een leuke prijs winnen.

Opschoonwandeling
Zondagochtend om 10.00 uur start de speciale opschoonwandeling van het centrum. Hiervoor is iedereen van harte uitgenodigd. Startpunt is Hoogstraat 35 (bij horecagelegenheid Le Perron). Zwerfafval, peuken, blikjes; er ligt buiten op straat genoeg voor iedereen om mee te doen!

Koopzondag 3 februari
Tijdens de koopzondag op 3 februari vindt van 13.00-17.00 uur de laatste opruimingsronde plaats in veel winkels in het centrum. Kom gezellig winkelen in Wageningen centrum, geniet van de gastvrije horeca en scoor een mooi item tijdens Wageningen Ruimt Op!

 

Share Button