Wageningen Ruimt Op

Van vrijdag 30 augustus tot en met zondag 1 september ruimt Wageningen centrum op. In veel winkels vind je de laatste opruimingsartikelen tegen bodemprijzen. Op zondag wordt het centrum ook letterlijk opgeruimd tijdens de opschoonvaart van de stadsgracht én is er een Kunstfestival voor kinderen waarbij zij creatief aan de slag gaan met restmaterialen.

De organisatie is in handen van Stichting Ondernemersfonds Wageningen (SOW), Wageningen Schoon en De Kunstfactorij. Door een mooie samenwerking tussen deze drie organisaties wordt opruimen dit weekend ook echt leuk!

Opschoonvaart & -wandeling
Samen met Wageningen Schoon start op zondag 1 september om 10.00 uur bij theater Junushoff de opschoonvaart van de stadsgracht. Naast het zwerfafval in de gracht zullen we ook wandelend het zwerfafval rondom de gracht opruimen. Kano’s, zwemvesten en grijpers zijn aanwezig. Iedereen is van harte welkom om de handen uit de mouwen te steken. Je mag ook een eigen bootje of kano meenemen.

Kunstfestival voor kinderen
Zondag kunnen kinderen van 13.00-17.00 creatief aan de slag met restmaterialen tijdens het kunstfestival op de Markt. Dit leuke creatieve festival wordt georganiseerd door de Kunstfactorij. Er zijn diverse workshops rondom de Grote Kerk op de Markt. Alle workshops zijn gratis toegankelijk en worden gegeven door professionele kunstenaars.

Uitverkoop en koopzondag
Op vrijdag, zaterdag en tijdens de koopzondag organiseren de winkeliers een gezamenlijke uitverkoop met de laatste restanten van de zomercollecties en einde seizoens artikelen. Kom gezellig winkelen in Wageningen centrum, geniet van de gastvrije horeca en scoor een mooi item tijdens Wageningen Ruimt Op!

Share Button