Wageningen Proeft

Genieten op de koopzondag met Wageningen Proeft!

De Markt in Wageningen wordt zondag 7 oktober omgetoverd tot een waar food walhalla. Onder het motto ‘Wageningen Proeft’ staan van 12.00 tot 17.00 uur rondom de Grote Kerk kramen en foodtrucks met een keur aan heerlijkheden van over de hele wereld.

Kies wat je lekker vindt bij een van de kramen of foodtrucks en schuif gezellig aan op een van de picknickbanken op de Markt. Het trio de Pauwergirls zorgt voor heerlijke live muziek met herkenbare liedjes van de jaren ’40 tot nu. Kinderen kunnen zich laten schminken door vrijwilligers van de Speelgoedbank Wageningen.

Op de eerste zondag van de maand is het in Wageningen centrum ook koopzondag. De winkels zijn geopend van 13.00-17.00 uur.

De organisatie van Wageningen Proeft is in handen van Stichting Ondernemersfonds Wageningen (SOW) en Judith van Vree van Sparkle Events. Judith: ‘’Wageningen Proeft organiseren we nu voor de tweede maal op rij, een opvolger van de kook- en koopzondag. De sfeer op de Markt is altijd erg goed. We zijn ook erg verheugd dat de Pauwergirls komen optreden in Wageningen. Deze muzikale dames maken van ieder evenement een feestje!’’

Share Button