Vermeulen woninginrichting
Bevrijdingsstraat 52
6701 AL Wageningen

Vermeulen woninginrichting

Specialist in het installeren van interieur en exterieur producten.

Bij ons vindt u een ruime keuze woningtextiel in de vorm van tapijt,  pvc,  laminaat,  gordijnen en zonwering. Onze adviseurs geven u een passend advies voor ieder interieur.

Vermeulen woninginrichting onderscheidt zich door een persoonlijke werkwijze. Wij nemen alle tijd voor u om u te helpen goede keuzes te maken waar u jarenlang van kunt genieten. Wij nodigen u dan ook graag uit in onze winkel.

Al meer dan 30 jaar gevestigd in Wageningen. Ons bedrijf is gespecialiseerd in woning- en projectstoffering. U vindt bij ons een groot assortiment voor vloer- en raambekleding.
Dit assortiment wordt uiteraard continu aangepast aan de laatste trends.

Naast een uitgebreid assortiment van hoogwaardige producten op het gebied van woninginrichting kunt u bij ons altijd rekenen op een vriendelijk en deskundig advies en een voortreffelijke service. Wij werken met vakbekwame, goed opgeleide en ervaren stoffeerders. Ambacht, stijl en kwaliteit hebben we hoog in het vaandel.

Steeds meer producten die wij opnemen in ons assortiment zijn recyclebaar of zijn geproduceerd uit gerecycled materiaal.

Door het aannemen van het Cradle to Cradle® principe wil Desso bij het produceren van tapijten en kunstgras verder gaan dan ‘gewone’ duurzaamheid. De Cradle to Cradle®- filosofie streeft ernaar eindeloze cycli van biologische en technische grondstoffen te creëren.

Ook gebruiken we steeds vaker de ecologisch verantwoorde producten bij het installeren van vloeren. (Lijm en Egaline)