We zien je graag in Wageningen!

Wageningen is een hele gezellige stad om te winkelen en je kunt hier heerlijk genieten van de vele horeca gelegenheden. Veel bedrijven hebben een herkenbare ondernemer die met veel liefde voor het vak in zijn of haar bedrijf werkt. Maak kennis met deze ondernemers!

Vandaag staat in de spotlight Furkan Yurukcu, van Stomerij en Kledingreparatie Wageningen, gevestigd in de Bergstraat op nummer 28.

Wat verkoop je?:
Bij ons bedrijf herstellen we vakkundig en betaalbaar reparaties aan bijvoorbeeld kleding. Ook voor leer en suède of het op maat maken van gordijnen zijn wij het juiste adres.

Hoe ben je ondernemer geworden?
We zagen dat er in Wageningen behoefte was aan een kledingreparateur die zijn vakmanschap met liefde uitdraagt, natuurlijk samen met een gezonde dosis ondernemersgeest!

Waar komt jouw passie vandaan?
Het mooiste is om een kapot kledingstuk zo te maken dat de klant na moet denken waar het ook al weer kapot was. Ik geniet elke keer van het herstelwerk en natuurlijk ook van het contact met de klanten. Door corona merk ik wel dat er wat minder herstelwerk is, dus zou ik zeggen breng al je kleding/leer/suéde/ of vermaak werk en we doen het snel en goed!

Wat doe je in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd maak ik vooral tijd vrij voor familie en vrienden.

Wat maakt Wageningen uniek en zeker een bezoek waard?
Ik woon niet in Wageningen maar de mensen zijn erg aardig en in voor een praatje, ik denk dat Wageningen vooral door haar veelzijdigheid de moeite van een bezoek waard is.

Wat zou je graag nog willen in/met/voor je bedrijf?
Dat is een moeilijke vraag, we zijn nu bijna 2 jaar in Wageningen bezig om een mooie klantenkring op te bouwen. Met corona is dat wel minder geworden. Ik hoop dan ook dat klanten gezellig weer komen om alle soort vermaak en stoomwerk langs te brengen.

We houden alle hygiënemaatregelen aan en maken je kleding of ander herstelwerk goed en betaalbaar!

Stomerij en kledingreparatie Wageningen
Bergstraat 28
Wageningen
Open van dinsdag t/m zaterdag

 

 

 

Share Button