Stadswandeling en boottocht ‘Stad & Rijn’


Beleef een heerlijk dagje Wageningen in de binnenstad en vanaf het water. Op de vrijdagen 21 juli en 11 augustus bieden wij het ‘Stad & Rijn’ arrangement aan.

Laat u ’s morgens in de mooie en gezellige historische binnenstad verrassen door gidsen van ‘Rondleidingen Wageningen’. Stap ’s middags op safarischip de Blauwe Bever voor een tocht over de Neder-Rijn.

De dag start om 10.30 uur met een ruim anderhalf uur durende stadswandeling. Uw gids vertelt u alles over de Wageningse historie, architectuur en kunst. Om 12.00 uur is er een heerlijke lunch in een van de gezellige restaurants of eetcafés in de binnenstad. Als het weer het toelaat kan dat ook op een zonnig terras zijn.
Om 14.00 uur stapt u op safarischip de Blauwe Bever in de haven van Wageningen voor een tocht over de Rijn met vergezichten en wetenswaardigheden vertelt door gidsen aan boord. Aan boord zijn eenvoudige consumpties verkrijgbaar.

Dit complete dagarrangement kost: € 35,- p.p. U kunt ook kiezen om alleen mee te varen op De Blauwe Bever. In dat geval betaalt u € 15,- p.p. U meldt zich om 13.45 uur bij de fontein op de Markt t.o. Hoogstraat 15 Wageningen.
Optioneel: Tijdens de vaart kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van een speciaal driegangen menu ‘Blauwe Bever’ dat geserveerd zal worden in steeds wisselende restaurants of eetcafés in het centrum van Wageningen. Goed en erg gezellig! Kosten € 15,- tot € 20,- p.p.


Tijdschema
10.30 uur Start stadswandeling bij de fontein op de Markt t.o. Hoogstraat 15 Wageningen
12.00 uur Lunch (adres krijgt u bij de start)
14.00 uur Vertrek Blauwe Bever uit de haven van Wageningen
17.00 uur Terugkomst haven Wageningen
18.00 uur Optioneel 3-gangen menu ‘Blauwe Bever’ (adres krijgt u bij de start)

Kijk hier voor informatie over parkeren. Let op: De Blauwe Bever is niet toegankelijk voor minder validen.

Kaartverkoop
Aanmelden via info@rondleidingenwageningen.nl of 06-12889197 (Pam Zijlstra) met vermelding welke datum u mee wilt.

Betalen: NL39INGB0007876688 t.n.v. Rondleidingen Wageningen o.v.v. Stad en Rijn. Zorg er voor dat de naam op ons dagafschrift dezelfde is als in de aanmelding. U ontvangt een mail als het bedrag binnen is. Graag deze mail meenemen als deelnamebewijs.

Let op : Kijk 2 weken voor de datum van uw arrangement op www.rondleidingenwageningen.nl. Bij extreme weersomstandigheden of te weinig aanmeldingen kan het arrangement niet doorgaan en zal uw betaling per direct teruggestort worden.

Share Button