Ambachtelijke Schoenmakerij Dehghan Hoogstraat 80 6701BX WageningenT 0317-425567 E I

Schoen & Sleutel Service DEHGHAN

                             winkel 062 winkel 048

Onze nieuwe website is online!

http:www.sleutelservicewageningen.nl

Reparaties : Dames en Heren Schoenen , 

Ambachtelijke Schoenmakerij Dehghan is gediplomeerd en gespecialiseerd in de reparatie van schoenen en leer, en heeft alle benodigde apparatuur voor professionele reparatie van Uw schoenen. De vakkennis en het gebruik van de hoogwaardige materialen garanderen U de beste schoenreparatie en lederrestauratie. Ook Uw schoenen aanpassen. Denk aan het verzolen of oprekken van schoenen in lengte of breedte, en het verlagen of verhogen van zolen en hakken. Ook voor het stikken van tassen, leder of schoenen kunt U bij ons terecht.

Onderhoud artikelen en Fournituren,

Inlegzolen in verschillende vormen en matten , Steunzolen , Vormzolen , Gel massage zolen(goed voor Rug klachten, pijnlijke voeten en vermoeide bennen) en verder Veters, Houten Schoenspanners en alles aan onderhoud artikelen voor alle soorten leer .

Sleutels,

Verder bent U van harte welkom voor het maken van alle soorten Sleutels o.a Huissleutels, Fietssleutels ( ook de nieuwste AXA en TERELOCK sleutels), Autosleutels ( ook met startonderbreker) , Stersleutels en nog veel meer !

Auto Sleutels met Transponder & Lege Behizingen

Wij kunnen ook de lege behuizingen van een groot aantal Automerken en typen voor U leveren . Voor meer info kijk op onze website : sleutelservicewageningen.nl of stuur een mail met Uw vraag naar : info@sleutelservicewageningen.nl .

Tot ziens bij Uw vertrouwde Sleutel en Schoenmakerij DEHGHAN.

Wij kunnen de sleutels van een groot aantal automerken, typen en bouwjaren met transponder (startonderbreker)  kopiëren.

Wij kunnen de sleutels van een groot aantal automerken, typen en bouwjaren met transponder (startonderbreker) kopiëren.

 

Wij vervangen ook orginele rietsen voor paardrijlaarzen.

Wij vervangen ook originele ritsen voor paardrijlaarzen.

imageBezoek onze Facebook pagina op facebook.com/schoenmakerijdehghan.