Robuust en Colors World Food

Hanny Pijnenburg
In deze rubriek stellen we regelmatig een ondernemer voor uit het centrum van Wageningen. Deze maand is Hanny Pijnenburg van de restaurants Robuust en Colors World Food aan de beurt.

1) Naam van je bedrijf, wat verkoop je?
Naast Colors World Food heb ik nu ook Robuust. Wij verkopen hier, koffie, taarten, lunchgerechten, high tea en natuurlijk hebben wij ook een avondkaart met vis, vlees en vegetarische gerechten.

2) Wat is de belangrijkste kwaliteit van je bedrijf?
Wij streven er naar om alles zelf te maken.

3) Waarom/hoe ben je met je bedrijf begonnen? Wanneer ben je gestart?
Robuust is sinds januari 2016 geopend. Ik had eerst ‘t Carillon in hetzelfde pand. Vorig jaar besloot ik te gaan verbouwen omdat het interieur aan vervanging toe was. Het begon als een kleine verbouwing, het werd een steeds grotere verbouwing en uiteindelijk besloot ik ook de naam en het concept aan te passen.

4) Waarom in Wageningen? Waarin onderscheidt Wageningen zich van andere plaatsen?
Wageningen heeft een groot aantal voordelen. Allereerst de prachtige omgeving met zowel uiterwaarden, bossen, hei en rivierenlandschap. Daarnaast voelt het als een dorp maar dan met de voorzieningen van een stad zoals bioscoop, schouwburg en horeca.

5) Wat vind je zelf het mooiste product in je zaak?
Onze huisgemaakte taarten. Zoals de lemon-merenguepie, browniecheesecake met frambozen, kitkat-taart en bokkepootjestaart. Je krijgt echt heel erg veel trek als je ze in onze kaartvitrine ziet staan.

6) Hoe ziet je winkel er over vijf jaar uit?
Ik hoop dat Robuust dan nog net zo gezellig en druk is als nu. Verder wil ik graag het aantal huisgemaakte producten uitbreiden met artikelen om mee naar huis te nemen zoals: jams, chutneys, ingemaakte groenten, etc.

7) Wat doe je in je vrije tijd? Van welke Wageningse clubs of verenigingen ben je lid?
Ik fiets en loop veel daarnaast speel ik bridge bij de bridgevereniging in Heteren (sorry! nog niet in Wageningen). Overige hobby’s: lezen, het maken van grote en kleine reizen en niet te vergeten: uit eten gaan!

Share Button