Proost lounge/borrel/bar

Wageningen is een hele gezellige stad om te winkelen en je kunt hier heerlijk genieten van de vele horeca gelegenheden. Veel bedrijven hebben een herkenbare ondernemer die met
veel liefde voor het vak in zijn of haar bedrijf werkt. Maak kennis met deze ondernemers!
Vandaag staat in de spotlight Justin Hensen, eigenaar van Proost Lounge/borrel/bar.
Wat verkoop je?
Geniet bij PROOST! van lounge, borrel en bar in het centrum van Wageningen. Een uitgebreide drankenkaart met wijn, speciaal bieren, gin-tonics en cocktails. Ook is er ruime keuze uit borrelplanken om samen te delen. In de lente en de zomer een grote besloten binnentuin om uitgebreid te kunnen borrelen. Daarnaast zijn er ruimtes om mogelijkheden voor groepen en partijen te creëren. Maatwerk is de kracht van PROOST! Ook voor de zakelijke markt, de mogelijkheden zijn uitgebreid.
Hoe ben je ondernemer geworden?
Na een aantal jaren ervaring opgedaan te hebben in andere horecazaken in de omgeving, heb ik de stap genomen om voor mezelf te beginnen. Een hele ervaring, vooral om ook net voor de coronatijd te beginnen. Spannend, maar elke dag is het weer een fijne dag om te mogen werken en te ondernemen.
Waar komt jouw passie vandaan?
Ik ben opgegroeid in een gezin met ondernemende ouders. Zij hebben mij geleerd wat ondernemen is. Na mijn studie hotel- en eventmanagement in Utrecht ben ik erachter gekomen dat horeca mijn passie. Vanaf toen ben ik de horeca gaan combineren met het ondernemen.
Wat vind je het allerleukste aan ondernemen?
Mijn creativiteit kan bij borrelbar PROOST! zijn eigen gang gaan. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te verzinnen en steeds weer bezig te zijn met vernieuwende projecten.
Wat doe je in je vrije tijd?
Als ik vrij ben, ben ik graag in de buurt van mijn vrienden. Horeca trekt horeca, ik ga graag een terrasje met vrienden bezoeken of uit eten in een restaurant. Daarnaast ben ik een liefhebber van reizen en ben ik thuis met veel plezier te vinden in mijn eigen moestuin.
Wat maakt Wageningen uniek en zeker een bezoek waard?
Wageningen is een stad met veel diversiteit. Zo zijn er veel verschillende culturen, in verschillende leeftijden en verschillende doelgroepen. Iedereen is welkom in Wageningen en mag zijn wie hij of zij wil zijn. Daarnaast is de geschiedenis voelbaar in de historische binnenstad, waar veel bezienswaardigheden en cultuur te vinden zijn.
Wat zou je graag nog willen in/met/voor je bedrijf?
Ik wil PROOST! in de komende jaren op de kaart gaan zetten en de naamsbekendheid vergroten in de omgeving. PROOST! is gelegen op het 5 Mei Plein, wat plek biedt voor een nieuw mooi horecaplein in het historische centrum van Wageningen.
Kom je ook gezellig proosten bij Proost op het 5 Mei Plein 13.
Of wil je meer informatie? Die is te vinden op Proostwageningen.nl
Share Button