Proef Wageningen, Typisch Wageningen

typisch_wageningen-page1‘Proef Wageningen, Typisch Wageningen’. Onder dat motto is op zaterdag 19 september van alles te beleven in de binnenstad. Tussen 11.00 en 17.00 uur zijn er dan diverse evenementen voor jong en oud. Kom ook en ervaar wat Wageningen zo uniek maakt! De toegang is overal gratis.

Onderdelen van het evenement zijn onder meer ‘Dag van de Hoed’ in het Torckpark, ‘Kunst Wageningen’ in theater Junushoff, ‘Made in Wageningen’ bij Museum De Casteelse Poort, bijzondere stadswandelingen verzorgd door Rondleidingen Wageningen en een zogenaamde ‘speakerscorner’ Typisch Wageningen bij de bblthk. Bekijk het volledige programma op www.proefwageningen.nl/typischwageningen, of volg Proef Wageningen op Facebook.

De evenementen stonden grotendeels al op de planning, maar door ze onder de paraplu “Proef Wageningen, Typisch Wageningen” met elkaar te verbinden, verwachten de organisatoren het aantal bezoekers te vergroten. Initiatiefnemers van ‘Proef Wageningen, Typisch Wageningen’ zijn de Stichting Ondernemersfonds Wageningen (SOW) en de gemeente Wageningen. Doel van het weekend is het trekken van extra bezoekers naar de stad en het onder de aandacht brengen van het unieke van Wageningen.

Share Button