Proef Wageningen Cadeaubon

Wageningen heeft zijn eigen lokale cadeaubon. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

Een broodje eten, een filmpje pakken, nieuwe schoenen, een hippe jas, taart bij de koffie, een avond naar het theater, een mooie bos bloemen, een fris kapsel. Het kan allemaal met de Proef Wageningen cadeaubon.  De cadeaubon kan namelijk verzilverd worden bij heel veel winkels, bedrijven en horecazaken in Wageningen.

De cadeaubon is een initiatief van de Stichting Ondernemersfonds Wageningen in samenwerking met de gemeente Wageningen. De bedoeling is om de lokale economie te ondersteunen. Centrummanagers Ilonne Bongers en Robert Frijlink zijn zeer tevreden over de cadeaubon “Met medewerking van veel partijen is het gelukt om de bon een goede start te geven. Er zijn heel veel Wageningse bedrijven die meedoen. Maar we verwelkomen graag alle bedrijven in Wageningen, zeker ook die buiten het centrum, om acceptant te worden van deze lokale bon. Voor meer info of aanmelden kunnen ze mailen naar info@wageningencentrum.nl.
Met de cadeaubon maak je niet alleen iemand blij, je stimuleert ook de economie in de stad. Zo zorgen we er met zijn allen voor dat onze historische stad op allerlei fronten bruisend blijft. Ook voor bedrijven is het een passend idee om een Proef Wageningen cadeaubon te schenken als bedankje of bijvoorbeeld als leuke kerstpakket.”

De Proef Wageningen cadeaubon koop je voor € 10,-. De cadeaubon zit in een mooie
geschenkverpakking. De cadeaubon kan verzilverd worden bij tientallen bedrijven die herkenbaar zijn aan de sticker ‘HIER TE BESTEDEN’.

De Proef Wageningen cadeaubon is verkrijgbaar bij:
-de klantenservice van HEMA Wageningen
-Bruna Wageningen
-Heerenstraattheater
-Hotel de Wereld
-Sportfondsenbad de Bongerd.

Bestellen kan ook via info@wageningencentrum.nl.

Kijk voor meer informatie en de lijst van acceptanten op www.proefwageningen.nl/cadeaubon.

 

Share Button