We zien je graag in Wageningen special!

Wageningen is een gezellige stad, om te winkelen en te genieten van de vele horecagelegenheden. Het zijn de winkels. horeca en bezoekers die je bezoek aan de stad bijzonder maken. Deze keer een speciale “we zien je graag in Wageningen”.

Na 50 jaar als schoenmaker gewerkt te hebben stopt op 31 december van dit jaar Kees Holleman van Schoen- en sleutelservice Holleman, om samen met zijn vrouw Jenneke te gaan genieten van hun welverdiende pensioen.

Kees is op 15 jarige leeftijd begonnen bij zijn vader in de schoenmakerij. In 1985 kreeg Kees de kans om voor zichzelf te beginnen in het mooie monumentale pand in het midden van het centrum van Wageningen. Ruim 35 jaar heeft Kees samen met steun en toeverlaat Jenneke een schitterende tijd gehad en met heel veel plezier gewerkt.

Nu komt de tijd om een andere invulling aan het leven te geven en volop te gaan genieten van hun pensioen.

Kees en Jenneke stoppen maar zijn ontzettend blij dat er nieuwe frisse ondernemers de zaak overnemen. Hans Heine en Emma Schoten gaan de zaak per 1 januari voorzetten.

Er komt door corona helaas geen afscheidsreceptie maar Kees en Jenneke willen je ook via deze weg bedanken voor het vertrouwen dat ze hebben mogen ontvangen in de afgelopen 35 jaar. Ook hopen ze dat opvolgers Hans en Emma je volle vertrouwen mogen ontvangen!

 

Wil je toch even persoonlijk gedag komen zeggen? Natuurlijk ben je dan van harte welkom maar natuurlijk wel volgens de geldende corona noodmaatregelen.

 

Wij als Wageningen centrum willen Kees en Jenneke bedanken voor alle jaren vol verbinding en gezelligheid. En wensen jullie meer dan het beste voor de toekomst!

Share Button