Ontmoet Sint & Piet

Op zaterdag 1 december brengen Sint en Piet een bezoek aan Wageningen centrum. Voor kinderen een heel mooi moment om de goedheiligman nog even van dichtbij te bekijken voordat hij weer naar Spanje vertrekt.

Samen op de foto of alleen een handje geven? Van 13.30 tot 16.00 uur is er de mogelijkheid voor een gezellige ontmoeting in het pand naast de HEMA (Hoogstraat 65).

Een pietenband zorgt voor muzikale gezelligheid in de binnenstad. Nog wat laatste cadeautjes inkopen of gewoon gezellig winkelen kan ook op zondag 2 december. Van 13.00 tot 17.00 uur zijn de winkels op deze koopzondag geopend.

Sinterklaas kleurplaatWist je dat je dit jaar Sint en zijn Pieten kunt verrassen met een speciale Wageningse kleurplaat? In heel veel winkels in Wageningen kan je de kleurplaat vinden. De kleurplaat kan je ook hier downloaden.

Deze kleurplaat kunnen kinderen op hun mooist inkleuren en aan de Sint overhandigen. Wil jouw kind graag meedoen met een kleurwedstrijd? Lever de kleurplaat dan uiterlijk 1 dec in aan de kassa van HEMA. Alle kleurplaten worden daar opgehangen in het restaurant. De winnaars krijgen 4 december bericht en kunnen een leuke prijs ophalen.

Share Button