Nieuwe foto’s van Sanne

Sanne van Westeneng
Onze website is opgefrist met allemaal mooie nieuwe foto’s gemaakt door Sanne van Westeneng. Zij heeft Wageningen Centrum bezocht en heeft de gezellige sfeer vastgelegd. Daarom staat Sanne deze maand zelf In the Picture.

1) Naam van je bedrijf, wat doe je?
Foto van Sanne, bruidsfotografie, bedrijfsfotografie en kinderfotografie.

2) Waarom/hoe ben je met je bedrijf begonnen? Wanneer ben je gestart?
Fotograferen is iets wat ik al heel lang erg leuk vind, maar ik heb mijzelf nooit de tijd gegeven om mij hier verder in te ontwikkelen. Ik ben jarenlang Schoolmaatschappelijk werker geweest en ook daarvoor heb ik in de hulpverlening gewerkt. Mensen boeien, inspireren en het vastleggen van de pure emoties vind ik het mooist. Hulp verlenen deed ik met plezier maar het was twee jaar geleden echt tijd om mijn passie te volgen. Ik ben een opleiding gaan volgen bij Fotoschool Keistad in Amersfoort en in dat jaar ben ik gelijk mijn eigen bedrijfje gestart. Ik word zo gelukkig van fotograferen en nog leuker, ik maak andere mensen ook erg blij met mijn foto’s. Ze zien zichzelf terug zoals ze zijn en dan weet ik, de foto is gelukt! Ik sta aan het begin en leer iedere dag bij..super leuk!

3) Wat vind je zelf de mooiste plek in Wageningen om te fotograferen?
De haven voor mooie portretten en familiefotografie. Het is een stoere locatie, industrieel en je hebt er mooie lijnen en grijze kleuren. Daarnaast ben ik erg verliefd op het Arboretum en dan juist ook de stukjes bos eromheen. In het avondzonnetje fotograferen is daar echt een feestje!

4) Wat is je favoriete plek in Wageningen Centrum?
Het Spijk. de stadsmuur en het lieve bruggetje.

5) Hoe ben je te werk gegaan met de nieuwe foto’s voor de site?
De opdracht voor de website was het in beeld brengen van een ‘levendig’ Wageningen. De foto’s moeten aantrekkelijk zijn en mensen het gevoel geven: ‘dat ziet er gezellig uit, daar ga ik ook een dagje heen’. Dus ik ben op dagen naar de stad gegaan dat er wat te doen was en er veel mensen in stad waren. En dan is het kijken…wachten…kijken…wachten…en dan ineens ontstaat er een mooi spontaan beeld. Het is zo leuk om die interactie tussen mensen en de gezelligheid in de stad vast te mogen leggen.

6) Welke winkels, horeca of terrassen in Wageningen Centrum zijn jouw favoriet?
Ik vind heel veel winkels en terrasjes leuk maar er is een winkel die er echt uitspringt en dat is Columbus in de Junusstraat. De sfeer, het publiek, de muziek maar stiekem gaat het gewoon om de allerlekkerste cheesecake die ik ooit gegeten heb. En dat zijn er veel:-).

Share Button