Modeshow in Grote Kerk

Modeshow in Grote Kerk en Wageningen Fashion Weekend

De Wageningse modewinkels staan extra in the picture. Met op woensdagavond 29 september in de Grote Kerk op de Markt een grote modeshow en op zaterdag 2 en koopzondag 3 oktober wordt het Wageningen Fashion Weekend voor het 2de jaar gehouden.

In de Grote kerk wordt er door de deelnemende modewinkels een spetterende modeshow georganiseerd. Hier kunnen klanten de laatste modetrends aanschouwen. Wil je meer weten over de modeshow? Loop dan naar binnen bij een van de deelnemende winkels:

Derbins – Windtson by SUUS – Ter Horst van Geel – Duimelotje – HEMA – ‘t Herenzaakje – Modehuis de Windt – Wikkel Indutrees – Sacs and Bags – Me and more – Wereldwinkel de Uitbuyt.

Vervolgens staan de mode- en schoenwinkels dit weekend klaar om de laatste mode te tonen en inspireren de bezoekers met de nieuwste collectie. En shoppen is tijdens het Fashion Weekend nog eens extra aantrekkelijk.

Bij besteding van € 50,00 in deelnemende mode- en schoenwinkels ontvangen klanten namelijk een voucher voor een Proef Wageningen cadeaubon t.w.v. € 10,00. 

Deze lokale cadeaubon is bij veel Wageningse winkels en horecagelegenheden in te leveren.

Op de Markt staat op 2 en 3 oktober een speciale Proef Wageningen cadeaubon truck waar de vouchers op deze dagen zijn in te wisselen voor de cadeaubonnen. Alle deelnemende winkels zijn te vinden op wageningencentrum.nl.

Kom je ook fashion kijken en shoppen in Wageningen?

 

 

 

 

 

 

 

Share Button