Kerstmarkt

Wageningen in kerstsfeer

In het weekend van 15 en 16 december is Wageningen in kerstsfeer gehuld. Naast een gezellige kerstmarkt op zowel zaterdag als zondag zijn er ook koren in het centrum die op verschillende plekken optredens geven.

Op de foto met de Kerstman
De Kerstman is het hele weekend in het centrum van Wageningen aanwezig. Hij loopt rond in de winkelstraten en gaat graag met iedereen op de foto! Wil je liever zonder kerstman op de foto? Kom dan naar de selfiebox van Foto Leenarts in de Bergstraat. Hier kan je gratis een selfie met feestdagenwens maken.

Kinderactiviteit
Het hele weekend kunnen kinderen op hun mooist geschminkt worden in de binnenstadswinkel (Hoogstraat 15). Daar verzorgt het team van Speelgoedbank Wageningen tevens een leuke gratis knutselactiviteit voor kinderen. Ook kan je hier tweedehands spelletjes kopen, de opbrengst komt ten goede aan de Speelgoedbank Wageningen.

Blusdemonstratie
Op zondag geeft brandweer Wageningen blusdemonstraties op de Markt. Zo wordt het niet alleen een sfeervolle kerst maar ook een veilige kerst!

Koopzondag
Zondag  16 december is het tevens koopzondag en zijn veel winkels van 13.00-17.00 uur geopend. Graag tot ziens in Wageningen centrum!

*foto Stad Wageningen

Share Button