Kerstmarkt

In het weekend van 21 en 22 december is er in het centrum van Wageningen een gezellige kerstmarkt. In de Hoogstraat en de Bergstraat staan veel leuke kramen met cadeautjes, kerststukjes en lekkernijen. Kinderen kunnen zich op hun mooist laten schminken in de binnenstadswinkel (Hoogstraat 60).

Tijdens de kerstmarkt kan je ook genieten van optreden van verschillende koren. De Kerstman is het hele weekend in het centrum aanwezig. Hij loopt rond in de winkelstraten en gaat graag met iedereen op de foto! Zaterdag is de kerstmarkt van 10.00-17.00 uur en op zondag van 13.00-17.00 uur. Op zondag is het tevens koopzondag in het centrum.

Wil jij dit weekend genieten van nog meer muziek? Kom dan op zaterdagavond 21 december naar het kerstconcert Wageningen Viert kerst in de Johannes de Doperkerk in Wageningen. Op deze bijzondere avond kan je luisteren en genieten van de voorstelling die gegeven wordt door Vivavoce, de vertellers van Eva Luna en diverse musici. Lees hier meer over dit bijzondere concert.

 

Share Button