Jonge ondernemers gezocht!

Ben of ken jij een enthousiaste en creatieve jonge ondernemer? Reserveer dan een plekje op de duurzame lentemarkt en geef ondernemend talent een podium!

Op zondag 7 april viert Wageningen de lente. Tijdens de duurzame lentemarkt kan je van 13.00-17.00 uur lekker rondsnuffelen bij heel veel kramen rondom de Grote Kerk op de Markt.

Organisator Stichting Ondernemersfonds Wageningen (SOW) stelt een aantal kramen beschikbaar aan jonge ondernemers. Onder het motto ‘’jong geleerd, is oud gedaan’’ krijgen kinderen in de leeftijd van 7 tot 14 jaar een podium op deze duurzame lentemarkt voor de verkoop van door hen zelfgemaakte artikelen.

Er zijn twee verkooprondes tussen 13.00-17.00 uur waarbij ieder kind 1 ronde mag ‘’ondernemen’’. Ronde 1 is van 12.45 tot 14.45 uur, ronde 2 15.00-17.00 uur. De grote marktkramen worden verdeeld over verschillende kinderen. Je hebt ongeveer een meter tot je beschikking.

Er zijn een beperkt aantal gratis plekjes beschikbaar. Heb je interesse? Stuur een email naar info@wageningencentrum.nl. Vermeld in de email ook de leeftijd van de jonge ondernemer en het soort product wat te koop wordt aangeboden.

Leuk als je komt!

Share Button