Intocht Sinterklaas

Op zaterdag 16 november vaart Sinterklaas weer naar Nederland en ook naar Wageningen. Rond 13.00 uur komt de goedheiligman in de haven aan.

Hij zal samen met zijn Pieten de kinderen verblijden met dans,  Sinterklaasmuziek en natuurlijk pepernoten! Maar ook sportieve pieten zijn volop aanwezig, en die delen iets gezond uit!
Ook is er aandacht voor kinderen die geen gluten verdragen en daar zal Sinterklaas zijn glutenvrije Piet voor meenemen. Wij verwachten een superleuke en gezellige intocht waarbij het echte kinderfeest dat Sinterklaas is hoogtij zal vieren…

Na aankomst in de haven zullen de Sint en zijn Pieten naar het gemeentehuis gaan om daar op het bordes samen te zingen en feest te vieren!

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan…

Er is ook een mooie Wageningse sinterklaas kleurplaat! Die kan je hier downloaden. Je mag de kleurplaat aan Sinterklaas of de pietjes geven tijdens de intocht, in de schoen stoppen of lekker zelf houden. Als je mee wilt doen aan de wedstrijd lever dan je kleurplaat voor 1 december in aan de kassa bij de HEMA. De winnaars krijgen uiterlijk 4 december een mailtje en mogen een prijsje komen ophalen.

Share Button