Hunkemöller

Hunkemoller
In deze rubriek stellen we regelmatig een ondernemer voor uit het centrum van Wageningen. Deze maand is Piet van der Sluys van de pas verhuisde winkel van Hunkemöller aan de beurt.

1) Naam van je bedrijf, wat verkoop je?
Hunkemöller. Wij verkopen lingerie, bad-, nacht- en strand kleding.

2) Wat is de belangrijkste kwaliteit van je bedrijf?
De mooie collectie die we steeds weer kunnen aanbieden. En natuurlijk onze klantvriendelijke medewerksters Bianca van der Velden en Carla Enklaar die de consument van een goed advies kunnen dienen om samen tot de juiste aankoop te komen.

3) Waarom/hoe ben je met je bedrijf begonnen? Wanneer ben je gestart?
We zijn 24 jaar geleden begonnen met de uitbreiding naar Wageningen omdat er goede mogelijkheden voor waren, en van der Meulen lingerie er mee stopte. Het was op dat moment onze tweede vestiging naast Ede.

4) Waarom in Wageningen? Waarin onderscheidt Wageningen zich van andere plaatsen?
Wageningen is een mooie Stad, met veel gezelligheid en sfeer. Er is altijd wat te doen en het heeft veel mooie winkels en horeca met voldoende inwoners om rendabel te kunnen draaien.

5) Wat vind je zelf het mooiste product in je zaak?
Om er één uit te pakken; de Sylvie collectie, die Hunkemöller al diverse seizoenen voort met enorm succes. De consument waardeert die collectie enorm, schitterende kwaliteit, prima pasvorm en een redelijke prijs.

6) Hoe ziet je winkel er over vijf jaar uit?
Nog steeds erg mooi, zoals je kunt zien na onze recente verhuizing naar het voormalige pand van Dixons. Het is nu veel ruimer met een nog grotere collectie, en een extra paskamer om de consument nog meer service te kunnen geven.

7) Wat doe je in je vrije tijd? Van welke Wageningse clubs of verenigingen ben je lid?
In de weinige vrije tijd die ik mezelf gun ga ik mennen in de bossen rond Lunteren voor de nodige ontspanning. Ik ben alleen lid van de plaatselijke ondernemersvereniging WOC.

Share Button