Het Yogaschooltje

Wageningen is een hele gezellige stad om te winkelen en je kunt hier heerlijk genieten van de vele horecagelegenheden. Veel bedrijven hebben een herkenbare ondernemer die met veel liefde voor het vak in zijn of haar bedrijf werkt. Maak kennis met deze ondernemers!

Vandaag staat Het Yogaschooltje in de spotlights. Eigenaresse Hanna Stellingwerff startte twee jaar geleden Het Yogaschooltje en heeft inmiddels twee locaties in de binnenstad (Herenstraat en 2e Kloostersteeg).

In haar bedrijf kun je zeven dagen per week diverse yoga- en meditatielessen volgen. Via een online systeem kun je jezelf aanmelden en je bent vrij om te gaan wanneer je wilt. Hanna: “Ik woonde in Amsterdam en daar zijn dit soort concepten reeds gebruikelijk. Toen ik naar Wageningen verhuisde miste ik dit en besloot zelf mijn bedrijf te beginnen. Nu twee jaar later vind ik het nog steeds geweldig om te doen!”

Juist door de locaties in de binnenstad is Het Yogaschooltje heel toegankelijk om even binnen te lopen. “De leeftijd van mijn cursisten varieert tussen de 6 en 84 jaar, na afloop van een les drinken we gezellig thee. Ik vind het heel waardevol dat mijn bedrijf tevens een fijne ontmoetingsplek is.”

Hanna had zelf een stressvolle baan toen ze nog in Amsterdam woonde en is yoga gaan beoefenen. “Ik merkte dat het een enorm positief effect had op mijn stresslevel. Dat positieve gevoel wil ik heel graag doorgeven in mijn bedrijf. Mensen krijgen steeds meer stress en ik wil juist rust creëren. Yoga en meditatie is daar uitermate geschikt voor.’’ Hanna vindt het leuk om met haar team van docenten nieuwe concepten te bedenken. ‘’Er zijn zoveel soorten yoga en er is altijd wel een les die bij iemands behoeften past.”

In haar vrije tijd wandelt Hanna graag in de bossen en volgt ook regelmatig ergens anders een yogales. Hanna lacht; ‘’Yoga is niet alleen mijn werk maar ook echt mijn passie, ik vind het leuk om op andere plekken zelf ook yogalessen te volgen.”

“Ik vind dat Wageningen alles heeft. De charme van een dorp waar mensen elkaar groeten, maar de stad is ook groot genoeg om te kunnen dwalen. De binnenstad heeft leuke winkels, is internationaal en de mooie natuur is prachtig!”

Heb jij ook behoefte aan een moment van rust midden in het centrum van Wageningen? Kom kennismaken bij Het Yogaschooltje. We zien je graag in Wageningen!

Share Button