Watami
Stadsbrink 2
6701 AL Wageningen

T 0317-418045
E
www.haoyuan.nl

Japans Restaurant Watami

Japans Restaurant

All You Can Eat concept

Voor een vaste prijs per persoon, geniet u onbeperkt van sushi en andere Japanse specialiteiten.

Vast bedrag

Op maandag tot en met woensdag betaalt u € 21,50 per persoon voor het diner. Op donderdag tot en met zondag zijn de kosten € 24,50 per persoon. Voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar, zijn de kosten € 12,50 per persoon. Jongere kinderen mogen gratis mee-eten. Hierbij is de drank echter niet inbegrepen. Tijdens de lunch biedt ons á la carte menu een ruime keuze.

Heerlijke gerechten kiezen

U bestelt uw gerechten aan de hand van een formulier dat u op uw gemak invult. Nadat u uw formulier hebt ingeleverd, bereiden wij uw gerechten á la minuut en serveren ze aan tafel. Dus geen buffet of een rij wachtende voor u. U kunt gerust meerdere keren bestellen, volgens hetzelfde concept, maar alleen wanneer u uw vorige bestelling opgegeten heeft.

Tafel reserveren

Afhankelijk van de drukte kunt u bij Watami een tafel maximaal voor 2,5 uur bezetten. Dit wordt altijd van tevoren met u besproken.

Verspilling is zonde

Al onze gerechten worden met veel zorg en energie gemaakt. Bestel alleen wat u op kunt eten, zodat wij er samen voor kunnen zorgen dat onze mooie ingrediënten niet in de vuilnisbak belanden. Vraag ook naar ons beleid inzake verspilling