DA + MOOI Biemond

 

Wageningen is een hele gezellige stad om te winkelen en je kunt hier heerlijk genieten van de vele horeca gelegenheden. Veel bedrijven hebben een herkenbare ondernemer die met veel liefde voor het vak in zijn of haar bedrijf werkt. Maak kennis met deze ondernemers!

Vandaag staat in de spotlight Angelique Sloterdijk-Jonker van DA+MOOI Biemond. Deze drogisterij is de oudste parfumerie drogisterij van Wageningen en is gevestigd aan Hoogstraat 90.

Angelique vertelt: ‘’Wij verkopen alles om de mensen nog mooier en gezonder te maken. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment van geuren tot vitamines en voedingssupplementen. Mochten we onverhoopt iets niet hebben dan ligt het meestal de volgende dag om 10.00 uur klaar voor de klant. Merken die wij verkopen variëren van Rituals tot Chanel en van Solgar tot ons huismerk vitamines.’’

Naast dit brede aanbod kun je bij DA+MOOI Biemond ook terecht in de schoonheids- en pedicuresalon. Tevens kun je hier terecht voor medische testen zoals het testen van je cholesterol, meten van de bloeddruk en bloedsuikerwaardes.

Angelique werkt al sinds 1983 in dit bedrijf die toen nog eigendom was van de familie Biemond. Haar ouders namen de zaak over van de familie Biemond en Angelique en haar broer namen de zaak vervolgens weer over van haar ouders. Een echt familiebedrijf dus!

Angelique: ‘’Het is heel leuk om met mensen te werken. Om mensen nog mooier en blij te kunnen maken. Maar ook is het fantastisch om mensen goed te kunnen adviseren op het gebied van voedingssupplementen. Ik ben trots op onze specialisatie op het gebied van voedingssupplementen, het geeft mij een enorm goed gevoel om mensen te adviseren zodat ze zich weer beter voelen.’’

Een heel groot deel van het assortiment wordt zelf bepaald en Angelique gaat graag op zoek naar leuke nieuwe spullen waar mensen blij van worden. ‘Tevens haalt ze veel voldoening uit het werken met haar team van tien medewerkers en vindt ze het fijn dat iedereen er voor elkaar is als het nodig is.

Angelique: ‘’Naast mijn werk golf ik graag op de Heelsumse Golfclub en ga ik ook heel graag skiën. Daarnaast besteed ik veel vrije tijd aan het besturen van de waterpolovereniging Polar Bears, zit ik in de raad van toezicht van Malkander en nog een paar besturen op gebied van sport en welzijn. Maatschappelijk betrokken zijn en je daarvoor inzetten vind ik heel belangrijk.’’

Angelique vindt dat Wageningen een leuk en compact centrum heeft waar alles is. ‘’Het is gezellig en de horecavoorzieningen zijn ook gevarieerd en goed verdeeld. Voor de consument wordt beleving in de winkel(straat) steeds belangrijker, ik hoop dat we dat nog meer kunnen toevoegen aan zowel mijn winkel als aan het stadscentrum!’’

Wil jij ook een goed advies en lekker in je vel zitten? Kom gezellig winkelen bij DA+MOOI Biemond. We zien je graag in Wageningen!

 

Share Button