Contact

Deze website is ontwikkeld door de Stichting Ondernemersfonds Wageningen (SOW), een collectief van alle bedrijven uit het centrum van Wageningen. Gezamenlijk zorgen de ondernemers voor een levendige binnenstad met een rijk aanbod aan winkels, horeca, uitgaansgelegenheden en overige dienstverlening. Uit het ondernemersfonds worden evenementen, projecten en activiteiten betaald zoals het  Duurzame lenteweekend, Wageningen ruimt op, de Bevrijdingsbraderie en diverse festivals, buitenconcerten en themakoopzondagen, maar natuurlijk ook de Sinterklaasintocht en het verlichten van de stad met sfeerverlichting.

Het SOW zoekt naast het zelfstandig ontwikkelen van evenementen ook de verbinding met bestaande lokale evenementen.  We haken hier graag op in om elkaar te versterken en de activiteit nog succesvoller te maken.

Contactgegevens

Wilt u meer informatie over SOW, haar activiteiten of hebt u plannen om zich in Wageningen te vestigen, dan kunt u contact opnemen met centrummanager Robert Frijlink. Hij is per mail bereikbaar via  info@wageningencentrum.nl en gaat graag met u in gesprek.

Bent u standhouder en heeft u interesse om op een van de door SOW georganiseerde evenementen te staan? mail ons via info@wageningencentrum.nl.

Voor een aantal evenementen werkt het SOW samen met organisatiebureau Ansja Events. Voor een overzicht van de mede door Ansja events georganiseerde activiteiten kijk op www.ansjaevents.nl

Postadres:

Stichting Ondernemersfonds Wageningen
Postbus 56
6700 AB Wageningen

info@wageningencentrum.nl
www.wageningencentrum.nl