Contact

Deze website is ontwikkeld door de Stichting Ondernemersfonds Wageningen (SOW), een collectief van alle bedrijven uit het centrum van Wageningen. Gezamenlijk zorgen de ondernemers voor een levendige binnenstad met een rijk aanbod aan winkels, horeca, uitgaansgelegenheden en overige dienstverlening. Uit het ondernemersfonds worden evenementen, projecten en activiteiten betaald zoals het  Duurzame lenteweekend, Wageningen ruimt op, de Bevrijdingsbraderie en diverse festivals, buitenconcerten en themakoopzondagen, maar natuurlijk ook de Sinterklaasintocht en het verlichten van de stad met  sfeerverlichting.

Het SOW zoekt naast het zelfstandig ontwikkelen van evenementen ook de verbinding met bestaande lokale evenementen.  We haken hier graag op in om elkaar te versterken en de activiteit nog succesvoller te maken.

Contactgegevens

Wilt u meer informatie over de SOW, haar activiteiten of hebt u plannen om zich in Wageningen te vestigen, dan kunt contact opnemen met ons duo-binnenstadsmanagers Ilonne Bongers en Robert Frijlink. Ze zijn per mail bereikbaar via  info@wageningencentrum.nl en gaan graag met u in gesprek met een kop koffie.

Bent u standhouder en heeft u interesse om op een van de door SOW georganiseerde evenementen te staan? mail ons via info@wageningencentrum.nl.

Voor een aantal evenementen werkt het SOW samen met organisatiebureau Sparkle events. Voor een overzicht van de mede door Sparkle events georganiseerde activiteiten kijk op www.sparkle-events.nl.

Postadres:

Stichting Ondernemersfonds Wageningen
Hoogstraat 59
6701BN Wageningen

info@wageningencentrum.nl
www.wageningencentrum.nl