Bevrijdingsbraderie

Op vrijdag 11 mei wordt de jaarlijkse Bevrijdingsbraderie georganiseerd in het centrum van Wageningen. Van 12.00-21.00 uur staan de Hoogstraat, Bergstraat en Bevrijdingsstraat vol met leuke kramen. Jong en oud kan zich vermaken tijdens deze gezellige dag in de historische Stad der Bevrijding.

Kramen
De braderie kenmerkt zich door de grote verscheidenheid van producten en lekkernijen. Struinen langs de kramen op zoek naar een nieuw sieraad, een mooi kledingstuk of een goed boek; er is van alles te vinden op deze dag. Geniet van een lekker portie poffertjes, een warme stroopwafel of strijk neer op een van de vele terrassen voor een gezellig kopje koffie.

Batavorum Pipes and Drums
Tijdens de braderie zal muziek gespeeld worden door het Batavorum Pipes and Drums. Zij zullen in het centrum het unieke geluid van de Schotse doedelzak ten gehore brengen. Voor kinderen is er een draaimolen en de echte durfals kunnen zich wagen aan een bungee jump sprong.

Oude legervoertuigen
Oude legervoertuigen zijn tijdens de braderie aanwezig op verschillende plekken in de stad. Het thema ’bevrijding’’ zal daardoor ook voelbaar zal zijn. De enthousiaste eigenaren zullen de voertuigen zelf presenteren en je kan de voertuigen de gehele dag van dichtbij aanschouwen.

Bezoek Wageningen
De braderie op vrijdag 11 mei is een gezellige dag vol activiteiten. Wees welkom in het centrum van Wageningen!

Share Button