Wageningen Ruimt Op!

Van vrijdag 2 t/m zondag 4 februari ruimt Wageningen centrum op. In veel winkels vind je de laatste opruimingsartikelen voor bodemprijzen en buiten wordt het centrum ook letterlijk opgeruimd door het rapen van zwerfafval.

Kleedjesmarkt voor kinderen
Tijdens Wageningen Ruimt Op zijn er niet alleen koopjes in de winkels te vinden. In het stadhuis op de markt is op zaterdag een bijzonder evenement voor kinderen: een kleedjesmarkt. Kinderen kunnen van 13.30-16.30 uur hun spulletjes verkopen in het stadhuis en hebben zo weer een opgeruimde kamer. Aanmelden is wel noodzakelijk voor een gratis plekje op deze unieke kleedjesmarkt. Stuur een mail naar info@wageningencentrum.nl en ontvang jouw plaatsbewijs. Het schminkteam van Speelgoedbank Wageningen is ook aanwezig in het stadhuis. Zij verkopen tweedehands spelletjes en zullen met mooie schmink heel veel kindergezichtjes laten stralen.

Vuilniswagen en afvalquiz
Zaterdag staat er op het Raadhuisplein een grote vuilniswagen waar je zelf achter het stuur mag kruipen. Tevens kan je bij de infokraam van ACV op het Serreplein een quiz doen over afvalscheiden én een handige glastas ontvangen om jouw glasafval in te verzamelen.

Opschoonwandeling en koopzondag
Zondagochtend 10.00 uur is er een speciale opschoonwandeling van het centrum die start bij de fontein op de markt. Zwerfafval, peuken, blikjes; er ligt buiten op straat genoeg voor iedereen om mee te doen! Tevens is op deze koopzondag van 13.00-17.00 uur de laatste opruimingsronde in veel winkels in het centrum.

Share Button