Kunst Wageningen


Kunstenaars uit de regio en daarbuiten tonen tijdens Kunst Wageningen op zaterdag 16 en zondag 17 september hun werk. Net als ieder jaar is Theater Junushoff gastheer voor dit kunstspektakel. Twee dagen lang is Kunst Wageningen van 11.00 tot 17.00 uur open. De toegang is gratis.

Kunst kijken en kopen
Tijdens Kunst Wageningen is er altijd veel te zien. Kunst in alle soorten en maten, in heel veel verschillende disciplines: schilderen, beelden van brons, keramiek, sieraden. Kunst Wageningen is een ideaal moment om te kijken naar kunst en te ontdekken wat je echt mooi vindt. Mooi om naar te kijken of mooi om te hebben! Want kunst kopen kan ook tijdens Kunst Wageningen.

Levend kunstwerk
Op zaterdag 16 september gaat een Living Statue de weg wijzen naar Kunst Wageningen. Welk beeld het dit jaar is kan men zelf ontdekken! Op zaterdag is hij van 11.30 tot 16.00 uur in de Hoogstraat te vinden, ergens tussen de HEMA en de Markt.

Op www.kunstwageningen.nl is van iedere deelnemer een afbeelding te zien. Via deze site kunnen ook de internetsites van de deelnemende kunstenaars bezocht worden. Maar waarom zou je dat doen als je alle kunstwerken in het echt kunt zien in Theater Junushoff op 16 en 17 september?

Share Button