Gezocht: Jonge ondernemers voor Duurzame Lentemarkt

De Duurzame Lentemarkt in Wageningen centrum wordt dit jaar georganiseerd op tweede paasdag (2 april). Rondom de Grote Kerk, het Raadhuisplein en het Salverdaplein zijn talloze kramen te vinden met duurzame en lente gerelateerde artikelen.

Jong geleerd is oud gedaan
Organisator Stichting Ondernemersfonds Wageningen (SOW) stelt een aantal kramen beschikbaar aan jonge ondernemers. Onder het motto ‘’jong geleerd, is oud gedaan’’ krijgen kinderen in de leeftijd van 7 tot 14 jaar een podium op deze duurzame lentemarkt voor de verkoop van door hen zelfgemaakte artikelen.

Verkooprondes
Er zijn twee verkooprondes tussen 13.00-17.00 uur waarbij ieder kind 1 ronde mag ‘’ondernemen’’. Ronde 1 is van 12.45 tot 14.45 uur, ronde 2 15.00-17.00 uur.

Aanmelden
Er zijn een beperkt aantal plekjes beschikbaar. Heb je interesse? Stuur een email naar info@wageningencentrum.nl. Vermeld in de email ook de leeftijd van de jonge ondernemer en het soort product wat te koop wordt aangeboden.

Geef talent een podium
Ben of ken jij een enthousiaste en creatieve jonge ondernemer? Reserveer een plekje en geef ondernemend talent een podium!

Meer informatie over de Duurzame Lentemarkt lees je op www.wageningencentrum.nl/lentemarkt

Share Button